Natürel Soya Kıyması – Soy Mince
Soya proteini tekstüre edilmiş (proteini artırılmış) yağsız soya ununun basınç ve sıcaklık altında sıkıştırılması ile elde edilen doğal ve katkısız bir üründür. Tane yapısına göre granül veya küp şeklinde olabilir. Sıcak suda bir süre bekletildikten sonra bitkisel et alternatifi olarak kullanılır.
- Genetiği değiştirilmemiş soyadan üretilmiştir
- Pestisit (zirai ilaç kalıntısı), katkı maddesi, koruyucu içermez
- İlave şeker içermez
İçindekiler: Soya fasulyesi, soya unu, su.
Alerjen: Soya Fasulyesi. Eser miktarda gluten içerebilir.
Menşei: Türkiye
Net Miktar: 250 g
Enerji ve Besin Öğeleri
|
100 g için
|
Enerji (kcal)
|
330
|
Toplam Yağ (g)
|
1
|
Doymuş Yağ (g)
|
0,1
|
Karbonhidrat (g)
|
36
|
Şekerler (g)
|
1,6
|
Lif (g)
|
14
|
Protein (g)
|
46
|
Tuz (g)
|
0
|
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir (8400 kj/2000 kcal). İlave şeker içermez. Doğası gereği şeker içerir.
Nasıl Saklanır?
- Serin ve kuru yerde koku, güneş ve ısı kaynaklarından uzakta muhafaza edilmelidir.
Nasıl Kullanılır?
Soya kıyması sıcak suda bekletildiğinde hacmi yaklaşık 3 kat artar. Sıcak suda bekletip süzdükten sonra bitkisel kıyma alternatifi olarak tüm yemek tariflerinizde kullanabilirsiniz.