İÇİNDEKİLER:
Buğday Unu (98.35), Su, Tuz.
ALERJENLER:
Alerjenler koyu renk ve altı çizili olarak belirtilmiştir.
PİŞİRME ÖNERİSİ:
1-) Erişteleri ihtiyacınıza göre kaynayan suya koyun ve yemek çubuklarıyla karıştırın.
2-) İlk olarak 2 dakika boyunca yüksek ısıda kaynatın. Ardından orta ısıya geçin. Orta derecede soğuk su
Eklenebilir ve erişteler uygun bir tada sahip olana kadar kaynatmaya devam edin.
3-) Kişisel tercihinize göre baharat ekleyin.
4) Eğer kızartmak veya sote etmek istiyorsanız lütfen orta seviyede kaynatın ve daha sonra soğuk su ile
süzün. Tadı daha güzel olacaktır.
UYARI :
◦ Sitemizde satışı yapılan tüm ürünlerin içerik ve alerjen bilgileri bilgi amaçlı olarak yer almaktadır.
◦ İçerik ve alerjen bilgilerini sürekli kontrol ediyor ve güncelliyoruz ancak en doğru bilgiyi ürün ambalajının üzerinde bulabilirsiniz.
◦ Alerjiniz ya da özel bir durumunuz varsa ürünü kullanmadan önce doktorunuza danışınız ve ürün ambalajı üzerindeki etiket bilgilerini mutlaka kontrol ediniz.
◦ Ürün ambalajı ile sitede yer alan bilgiler arasındaki farklardan doğabilecek problemlerde firmamız sorumlu değildir.
◦ Vegan Bakkal'da satılan hiçbir ürün ilaç değildir, hastalıkların önlenmesi veya iyileştirme edilmesi amacıyla kullanılamaz.